4 op een rij

In 2015, 2016 en 2017 lanceerde Joka een traject waarbij een vast groepje jongeren op vier zaterdagen vier doelgroepen beter leerde kennen: 4 op een rij! 

De buitenwereld binnenbrengen is exact wat de jongeren hebben gedaan in een ouderenvoorziening, voorziening voor mensen met een beperking, psychiatrisch centrum en asielcentrum. En dat resulteerde in heel wat onvergetelijke momenten! 

Enkele reacties van de deelnemers:

  • Met 4 op een rij ga je op ontdekkingstocht doorheen de vier voorzieningen op zoek naar welke doelgroep je het beste ligt, maar ook op zoek naar jezelf en dat met een topteam! Ik vond het een superervaring en ik ben blij dat ik heb deelgenomen.
  • De activiteit in de psychiatrie is me het meeste bijgebleven. Voor mij was dit de eerste kennismaking en ik besef nu dat het mensen zijn zoals jij en ik. 
  • Ik heb een veel uitgebreider beeld nu van de voorzieningen en hun problematieken. Dat was ook de reden waarom ik deelnam aan het project.
  • Ik vond het een zeer leuk en boeiend initiatief. Ik heb nu een beter zich op de verschillende doelgroepen en voorzieningen. Ik ga deze ervaringen zeker meenemen naar mijn (professionele) toekomst!

vier op een rij