overzicht per sector | overzicht per datum

12-17 juli: De Lovie vzw in Poperinge

➜  Inschrijven

Adres:
Krombeekseweg 82
8970 Poperinge

Website:
www.delovie.be

Doelgroep:
jongeren (13 tot 25 jaar) met matig, ernstig of diep verstandelijke beperking met mogelijks bijkomende zorgvragen of problematieken (autisme, neurologische problemen, fysieke beperkingen, …)

Accommodatie:
Het kamp zou plaatsvinden op het domein van De Lovie, de monitoren kunnen verblijven in lokalen van De Pinker, de school van De Lovie. We voorzien bedden, douchegelegenheid, keuken, living, terras, …. Slaapzak zelf mee te brengen.

Hoe ziet het kampprogramma er uit?
Het kamp zou ingericht worden voor onze jongeren die verblijven in of in dagopvang komen naar het domein. Het zijn enthousiaste jongeren die voor veel open staan: verkleedpartij (modeshow), dansfeest, playback, sport en spel, muzikaal pak, een zoektocht op het domein, met pedalo op vijver, vissen, ….

Onze jongeren verblijven op het kasteeldomein van De Lovie met zijn vele troeven: vijver, bos, graspleinen, hoeve met dieren, een grote feestzaal, een bewegingsruimte, een turnzaal, go-carts, een groot assortiment aan fietsen en tandems, pedalo’s, een heel groot luchtbed,…

We hebben in De Lovie een trefhuis met vele mogelijkheden: biljart, tafelvoetbal, airhockey, podium, muziekinstallatie, projectiesysteem, knuselmateriaal, spelmateriaal, verkleedkleren… We hebben dus veel troeven in huis om er een tof kamp van te maken!

Momenteel is er nog geen vakantieplanning opgemaakt. Dus, veel is nog mogelijk. Er kan ook een feestje in elkaar gestoken worden.

Het kampprogramma wordt op voorhand besproken met de vrijwilligers (wie organiseert wat, wat is er mogelijk, …)

21082936_1685507614802077_5804368359782022839_o

 

overzicht per sector | overzicht per datum