overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven

De Lovie vzw in Poperinge – VOLZET

Adres:
De Lovie vzw
Krombeekseweg 82
8970 Poperinge

Website: www.delovie.be

Doelgroep: jongeren (13 tot 25 jaar) met matig, ernstig of diep verstandelijke handicap met mogelijks bijkomende zorgvragen of problematieken (autisme, neurologische problemen, fysieke beperkingen, …)

Accommodatie: Het kamp zou plaatsvinden op het domein van De Lovie, de monitoren kunnen verblijven in een accommodatie die overdag door het dagcentrum gebruikt wordt. We voorzien bedden, douchegelegenheid, keuken, living, terras, …. Slaapzak zelf mee te brengen.

Hoe ziet het kampprogramma er uit?

Het kamp zou ingericht worden voor onze internen en semi-internen (gaan ’s avonds naar huis). Het zijn enthousiaste jongeren die voor veel open staan:
Verkleedpartij (modeshow), dansfeest, play-back, sport en spel, muzikaal pak, een zoektocht op het domein, met pedalo op vijver, met billenkarren rijden, vissen, ….

Onze jongeren verblijven op het kasteeldomein van De Lovie met zijn vele troeven: vijver, bos, graspleinen, hoeve, een grote feestzaal, een bewegingsruimte, een turnzaal, go-carts en billenkarren, tandems, pedalo’s, een heel groot springkasteel

We hebben in De Lovie een Trefhuis met vele mogelijkheden: biljart, tafelvoetbal, airhockey, podium, muziekinstallatie, projectiesysteem, knuselmateriaal, spelmateriaal, verkleedkleren… We hebben dus veel troeven in huis om er een tof kamp van te maken!

Momenteel is er nog geen vakantieplanning opgemaakt. Dus, alles is nog mogelijk. Er kan ook een bbq met groot feest in elkaar gestoken worden.

Het kampprogramma wordt op voorhand besproken met de vrijwilligers (wie organiseert wat, wat is er mogelijk, etc)

21082936_1685507614802077_5804368359782022839_o

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Telefoon

Gsm

Studies of beroep

Ik leerde Joka kennen via

Sociale stage?
JaNeen

Zo ja, vanuit welke school?

Ik ga graag mee op Jokakamp omdat

Ik ga voor de eerste keer mee op kamp
JaNeen

Ik ben nieuw, dus kom naar de vorming op

Naam en gsm-nummer van contactpersoon in geval van nood tijdens het kamp?*

Naam en telefoonnummer van jouw huisarts?*

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?... Deze info is belangrijk!)

Ik ben vegetarisch
JaNeen

Andere opmerkingen

(lees ze hier)

captcha

overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven