overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven

DVC De Triangel in Lovendegem

Het is reeds een lange traditie dat de Triangel als open en gastvrij huis jaar in jaar uit samenwerkt met een aanzienlijke groep vrijwilligers, zo’n 150 tal. In de ‘grote voorziening’ die de Triangel is, verblijven ongeveer 320 bewoners in leefgroepen op de campus zelf, maar ook in huizen in het dorp, in de nabije buurt.

Adres
Molendreef 16, 9920 Lovendegem

Website
www.dvcdetriangel.be en meer bepaald over het vrijwilligerswerk: www.detriangelplus.be

Doelgroep
Kinderen en volwassenen met een matig tot zware verstandelijke beperking, al dan niet met een bijkomende motorische, visuele of auditieve handicap en autisme. Om in te schrijven voor het Jokakamp geven we een voorkeur aan bewoners met weinig of geen ander vakantie aanbod zoals een kamp of reis. Op basis van het kampboekje met gedetailleerd programma kunnen de begeleiders de bewoners helpen inschrijven voor de specifieke activiteiten die voor hen geschikt zijn.

Accommodatie
De kampers overnachten in een lokaal in het hoofdgebouw van de Triangel waar de receptie is en de therapielokalen. Matje én slaapzak meebrengen!

Hoe ziet het kampprogramma eruit?
Het wordt dit jaar het twaalfde Jokakamp op rij! Een aantal activiteiten die in het verleden reeds goed meevielen, vormen telkens de basis voor het programma, maar de kampers kiezen zelf wat zij organiseren en hoe zijn het inkleden. Terugkerende geslaagde activiteiten: ludieke kennismaking met opdrachten, spelletjesnamiddag, wellness uurtje, crea, desserts of pizza koken, sneukeltocht, muziekactiviteit, verhalentocht, ganzenbord met sport opdrachten… Telkens is de muzikale show naar het einde van het kamp toe een hoogtepunt, een heus feest!

Kom met dit filmpje in de sfeer van het voorbije Jokakamp! Hopelijk tot op kamp!

IMG_1291

Copyright: Layla Aerts

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Telefoon

Gsm

Studies of beroep

Ik leerde Joka kennen via

Sociale stage?
JaNeen

Zo ja, vanuit welke school?

Ik ga graag mee op Jokakamp omdat

Ik ga voor de eerste keer mee op kamp
JaNeen

Ik ben nieuw, dus kom naar de vorming op

Naam en gsm-nummer van contactpersoon in geval van nood tijdens het kamp?*

Naam en telefoonnummer van jouw huisarts?*

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?... Deze info is belangrijk!)

Ik ben vegetarisch
JaNeen

Andere opmerkingen

(lees ze hier)

captcha

overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven