overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven

OC Broeder Ebergiste In Vurste

Adres
Leenstraat 31-35, 9890 Vurste

Website
www.ebergiste.be

Doelgroep
In onze 5 woonbuurten (Bosdreef, Groenhove, Warande, Gaverland en Waterkant) verblijven volwassenen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Sommige van onze bewoners hebben ook een fysieke beperking, autisme en/of een bijkomend psychiatrisch probleem. De dagbesteding en activiteiten worden aangepast aan hun individuele vraag.

Accommodatie
Een prachtig domein met tal van mogelijkheden! De activiteiten gaan voornamelijk door in de ergo-lokalen, woongroepen of buiten.

Hoe ziet het kampprogramma eruit?
Jullie maken voor de aanvang van het kamp, samen met de geïntegreerde ergo, een weekschema op. De interesses en mogelijkheden van onze bewoners zijn zeer uiteenlopend, dus kunnen er ook verschillende soorten activiteiten georganiseerd worden. Vele van onze bewoners houden van lekker eten en drinken, knutselen, wandelen, zingen en muziek maken, snoezelen, een uitstapje doen,… In overleg met de ergo’s bepalen jullie welke activiteiten er gedaan worden of rond welk thema (bvb. Pasen) er zal gewerkt worden. Het ergoteam staat klaar met goede raad en ondersteuning waar nodig. Indien jullie  bepaalde materialen nodig hebben voor de activiteit, laat je ons dit graag tijdig weten. Onze bewoners kijken er al naar uit!

vurste-2

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Telefoon

Gsm

Studies of beroep

Ik leerde Joka kennen via

Sociale stage?
JaNeen

Zo ja, vanuit welke school?

Ik ga graag mee op Jokakamp omdat

Ik ga voor de eerste keer mee op kamp
JaNeen

Ik ben nieuw, dus kom naar de vorming op

Naam en gsm-nummer van contactpersoon in geval van nood tijdens het kamp?*

Naam en telefoonnummer van jouw huisarts?*

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?... Deze info is belangrijk!)

Ik ben vegetarisch
JaNeen

Andere opmerkingen

(lees ze hier)

captcha

overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven