overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven

OC De Beweging in Gijzenzele

OC De Beweging bestaat uit drie entiteiten: een tehuis, een dagcentrum en begeleid wonen. Het jokakamp gaat enkel door in het tehuis.
Zoals je zal merken is het tehuis kleinschalig: er wonen 28 bewoners. Tijdens het werkjaar hebben zij tal van projecten en andere activiteiten waar ze zich voor inzetten. Tijdens de zomer gaan deze projecten niet door. De bewoners kijken dan heel erg uit naar het bezoek van de jokavrijwilligers. In die week is er plezier, extra aandacht, ontspannende activiteiten op maat van de bewoners en is er de mogelijkheid om eens een grotere uitstap te doen. 

Adres
Brielstraat 46, 9860 Gijzenzele

Website
www.debeweging.be

Doelgroep
In OC De Beweging wonen 28 volwassenen met een meervoudige motorische beperking. Zij wonen in drie bewonersgroepen. In groep één wonen voornamelijk volwassenen met een aangeboren neuro-motorische beperking. Groep twee richt zich voornamelijk om mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. In de derde groep wonen volwassenen van beide doelgroepen maar ligt de klemtoon vooral op het zo zelfstandig mogelijk wonen.

Accommodatie
De vrijwilligers krijgen tijdens het jokakamp een eigen lokaal waar ze samen overnachten. Ze krijgen een matras van de voorziening maar brengen wel een eigen slaapzak mee.

Hoe ziet het kampprogramma eruit?
Vanuit de voorziening worden enkele activiteiten voorzien waarin de vrijwilligers extra ondersteuning bieden. De vrijwilligers krijgen hierbij ruimte om creatieve ideeën toe te voegen bij de uitwerking ervan. Daarnaast krijgen de vrijwilligers ook de ruimte om eigen activiteiten aan te bieden, in overleg met de voorziening. Het programma van de week wordt vooraf besproken.

Copyright Layla Aerts

Copyright Layla Aerts

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Telefoon

Gsm

Studies of beroep

Ik leerde Joka kennen via

Sociale stage?
JaNeen

Zo ja, vanuit welke school?

Ik ga graag mee op Jokakamp omdat

Ik ga voor de eerste keer mee op kamp
JaNeen

Ik ben nieuw, dus kom naar de vorming op

Naam en gsm-nummer van contactpersoon in geval van nood tijdens het kamp?*

Naam en telefoonnummer van jouw huisarts?*

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?... Deze info is belangrijk!)

Ik ben vegetarisch
JaNeen

Andere opmerkingen

(lees ze hier)

captcha

overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven