overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven

OC Huize Ter Loo in Bellingen (18+)

O.C. Huize Terloo is een multifunctioneel centrum voor jongeren met een licht verstandelijke beperking, met gedrags- of emotionele problemen; Wij bieden voor hen verblijf aan, mobiele begeleiding, dagbesteding en dagopvang.  

Huize Terloo omvat vijf leefgroepen waar er plaats is 60 schoolgaande meisjes en jongens tussen 3 en 21 jaar.  In de leefgroep krijgen de vele aspecten van het dagelijks leven de nodige aandacht: verzorging, hygiëne, huistaak- en studiebegeleiding, vrije tijd … De kinderen gaan buiten Huize Terloo naar school.  Hiervoor is er een samenwerking met 15 scholen. Waar mogelijk brengen de kinderen weekends en vakanties in hun gezin door.  Waar nodig kunnen zij in deze periodes ook in Huize Terloo opgevangen worden.

Adres:
Kareelstraat 2, 1674 Bellingen

Website:
www.huizeterloo.be

Doelgroep:
Kinderen en jongeren van 8 tot 15 jaar met gedrags- en emotionele stoornissen en /of licht verstandelijke beperking.

Accommodatie:
De vrijwilligers slapen in een leegstaande leefgroep. Er is voor iedereen een afzonderlijke kamer met een bed. De vrijwilligers brengen best een onderlaken, kussensloop en slaapzak mee.

Hoe ziet het kampprogramma eruit?
Een kampprogramma voor Huize Terloo is best een afwisseling tussen sportieve, knutsel, kook- activiteiten en uitstapjes, afhankelijk ook van de kinderen die op dat moment aanwezig zijn.  Er zijn vermoedelijk 10 tot 15 enthousiaste kinderen aanwezig. Onze kinderen en jongeren staan heel open voor nieuwe en uitdagende activiteiten. Wij hebben een voetbalveld, een mini-pitch waar er kan gespeeld worden en onze omgeving is mooi groen.

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Telefoon

Gsm

Studies of beroep

Ik leerde Joka kennen via

Sociale stage?
JaNeen

Zo ja, vanuit welke school?

Ik ga graag mee op Jokakamp omdat

Ik ga voor de eerste keer mee op kamp
JaNeen

Ik ben nieuw, dus kom naar de vorming op

Naam en gsm-nummer van contactpersoon in geval van nood tijdens het kamp?*

Naam en telefoonnummer van jouw huisarts?*

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?... Deze info is belangrijk!)

Ik ben vegetarisch
JaNeen

Andere opmerkingen

(lees ze hier)

captcha

overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven