overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven

PVT Leilinde in Dendermonde (18+)

De voorziening

Het psychiatrisch verzorgingstehuis (PVT) Leilinde biedt aan 42 bewoners met een gestabiliseerde psychiatrische aandoening een langdurig verblijf aan in het centrum van Dendermonde. De begeleiding is gericht op herstel en integratie. Afhankelijk van de graad van zelfredzaamheid verblijven bewoners in studio’s of op individuele kamers met huiselijk ingerichte woonkamers.

Adres
Zuidlaan 42, 9200 Dendermonde

Website
www.pclede.be

Doelgroep
In PVT Leilinde verblijven volwassenen met een gemiddelde leeftijd van 58 jaar (zowel mannen als vrouwen). De bewoners leven in een woonomgeving waarin zij zoveel mogelijk voor zichzelf kunnen zorgen, zinvol kunnen bezig zijn en met anderen contacten kunnen onderhouden. Het wonen kenmerkt zich door huiselijke gezelligheid, kleinschaligheid, maximale autonomie, zinvolle dagbesteding en familiale contacten.

Accommodatie
De vrijwilligers kunnen in een lokaal op de afdeling slapen maar dienen wel zelf een luchtmatras en slaapzak mee te brengen. Ze beschikken over een aparte kleedruimte met sanitaire voorziening. Het middagmaal kan genuttigd worden in de cafetaria en de overige maaltijden worden aangeboden in de woonkamer van onze bewoners.

Hoe ziet het kampprogramma eruit?
Naast het vaste activiteitenaanbod mogen de vrijwilligers zelf bepalen welke activiteiten ze willen organiseren in samenspraak met de verantwoordelijken van de afdeling. Indien ze bepaalde materialen nodig hebben, vragen ze dit tijdig aan. ’s Avonds is er tijd vrij om door te brengen met elkaar maar er kan ook deelgenomen worden aan één van de vele activiteiten die tijdens de zomer georganiseerd worden door de stad.

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Telefoon

Gsm

Studies of beroep

Ik leerde Joka kennen via

Sociale stage?
JaNeen

Zo ja, vanuit welke school?

Ik ga graag mee op Jokakamp omdat

Ik ga voor de eerste keer mee op kamp
JaNeen

Ik ben nieuw, dus kom naar de vorming op

Naam en gsm-nummer van contactpersoon in geval van nood tijdens het kamp?*

Naam en telefoonnummer van jouw huisarts?*

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?... Deze info is belangrijk!)

Ik ben vegetarisch
JaNeen

Andere opmerkingen

(lees ze hier)

captcha

overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven