overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven

VZW Levedale in Meise

Levedale VZW is een woon- en begeleidingscentrum voor personen met een verstandelijke beperking. Veertig bewoners kunnen hier terecht. Sommigen werken overdag, bijvoorbeeld in een Beschutte Werkplaats. De “thuiszitters”  (werklozen, deeltijds werkenden, gepensioneerden, werkonbekwamen,….) wordt een zinvolle dagbesteding aangeboden.

Er zijn 4 leefgroepen nl De Villa, Luna, Den Akker en Eau2.  Deze leefgroepen zijn heterogeen samengesteld qua leeftijd en niveau.

’s Avonds en tijdens het weekend ligt de klemtoon meer op ontspanning en vrije tijd. De woonbegeleiders proberen een huiselijke sfeer te creëren en de cliënten nemen deel aan huishoudelijke activiteiten. De activiteiten die aangeboden worden, zijn aangepast aan de persoonlijke interesses, vaardigheden en de leeftijd van de cliënten.

Overdag biedt de begeleiding activiteiten of ateliers aan zoals: het houtatelier, keramiek, een crea-atelier, een bakatelier, musiceren met het Gebroken Akkoord, snoezelen, breien … Ook proberen we regelmatig eens op uitstap te gaan, zodat de cliënten wat variatie hebben in hun dagelijkse leefomgeving.

Adres:
De Biest 10, 1861 Wolvertem

Website:
www.levedale.be

Doelgroep:
Personen met een lichte, matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Accommodatie:
Levedale Wolvertem is gelegen aan het Nerompark. Dit biedt een mooie gelegenheid om activiteiten in het park te organiseren. In het park liggen tevens ook de slaapvertrekken voor de vrijwilligers, in het Poorthuis. Daarnaast hebben we een tuin, een petanquebaan en een binnenkoer.

Binnen hebben we ook nog 2 lokalen waar er activiteiten kunnen doorgaan.

Hoe ziet het kampprogramma eruit?
De vrijwilligers bieden verschillende activiteiten aan. Er wordt vanuit Levedale iemand verantwoordelijk gesteld om samen met de vrijwilligers leuke ideeën uit te werken. Daarnaast kunnen de vrijwilligers ook ondersteuning bieden bij bestaande activiteiten.

Bekijk hier het filmpje van ons eerste Joka-kamp!

20245370_1386046648175248_408660870488328752_n

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Telefoon

Gsm

Studies of beroep

Ik leerde Joka kennen via

Sociale stage?
JaNeen

Zo ja, vanuit welke school?

Ik ga graag mee op Jokakamp omdat

Ik ga voor de eerste keer mee op kamp
JaNeen

Ik ben nieuw, dus kom naar de vorming op

Naam en gsm-nummer van contactpersoon in geval van nood tijdens het kamp?*

Naam en telefoonnummer van jouw huisarts?*

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?... Deze info is belangrijk!)

Ik ben vegetarisch
JaNeen

Andere opmerkingen

(lees ze hier)

captcha

overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven