overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven

VZW Levedale in Meise

Voorziening:
Levedale VZW is een woonvoorziening voor personen met een mentale beperking met afdelingen in wolvertem, Grimbergen, Merchtem en Steenhuffel. Het kamp zal plaatsvinden op de site in Wolvertem. Levedale Wolvertem  is ingedeeld in 2 afdelingen, tehuis werkenden en tehuis niet werkenden. In het tehuis niet werkenden worden er overdag ateliers aangeboden voor de bewoners. Zo hebben we een houtatelier, een keramiekatelier, een papieratelier,… Ook bewoners van het tehuis werkenden die een dagje vrij zijn of op pensioen zijn kunnen hieraan deelnemen. Daarnaast worden er ook voor beide afdelingen bewegingsactiviteiten voorzien, zo heb je de voetbaltraining, dansen, zwemmen,… Ook proberen we regelmatig eens op uitstap te gaan, zodat de bewoners wat variatie hebben in hun dagelijkse leefomgeving.

Adres:
De Biest 10, 1861 Wolvertem

Website:
www.levedale.be

Doelgroep:
De vrijwilligers bieden activiteiten aan voor zowel de bewoners van tehuis werkenden als niet werkenden. In tehuis werkenden wonen 26 bewoners, ingedeeld in 3 leefgroepen. Tehuis niet werkenden bestaat uit 15 bewoners in 1 leefgroep. De bewoners hebben een matige tot zware mentale beperking.

Accommodatie:
Levedale Wolvertem is gelegen aan het Nerompark. Dit biedt een mooie gelegenheid om activiteiten in het park te organiseren. In het park liggen tevens ook de slaapvertrekken voor de vrijwilligers, in het Poorthuis. Daarnaast hebben we een tuin, een petanquebaan en een binnenkoer.

Binnen hebben we ook nog 2 lokalen waar er activiteiten kunnen doorgaan.

Hoe ziet het kampprogramma eruit?
De vrijwilligers bieden verschillende activiteiten aan. Er wordt vanuit Levedale iemand verantwoordelijk gesteld om samen met de vrijwilligers leuke ideeën uit te werken. Daarnaast kunnen de vrijwilligers ook ondersteuning bieden bij bestaande activiteiten.

Bekijk hier het filmpje van ons eerste Joka-kamp!

20245370_1386046648175248_408660870488328752_n

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Telefoon

Gsm

Studies of beroep

Ik leerde Joka kennen via

Sociale stage?
JaNeen

Zo ja, vanuit welke school?

Ik ga graag mee op Jokakamp omdat

Ik ga voor de eerste keer mee op kamp
JaNeen

Ik ben nieuw, dus kom naar de vorming op

Naam en gsm-nummer van contactpersoon in geval van nood tijdens het kamp?*

Naam en telefoonnummer van jouw huisarts?*

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?... Deze info is belangrijk!)

Ik ben vegetarisch
JaNeen

Andere opmerkingen

(lees ze hier)

captcha

overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven