overzicht per sector | overzicht per datum

27-31 juli: VZW Levedale in Meise

➜  Inschrijven

Voorziening:
Levedale vzw is een woon –en begeleidingscentrum voor volwassen personen met een beperking met afdelingen in Wolvertem, Grimbergen, Merchtem en Steenhuffel. Onze grootste site bevindt zich in Wolvertem en daar zal het kamp plaatsvinden.

Adres:
De Biest 10
1861 Wolvertem

Website:
www.levedale.be

Doelgroep:
De 4 leefgroepen in Meise zijn heterogeen samengesteld qua leeftijd en niveau. Sommigen werken overdag, bijvoorbeeld in een Maatwerkbedrijf. De “thuiszitters”  (werklozen, deeltijds werkenden, gepensioneerden,…. ) wordt een zinvolle dagbesteding aangeboden. We hebben het hout-, keramiek-, crea-, dans-, muziek- en het bakatelier. De activiteiten zijn aangepast aan de persoonlijke interesses, vaardigheden en de leeftijd van de cliënten.

Wat maakt deze voorziening speciaal?
Levedale vzw staat gekend voor een gemoedelijke en familiale sfeer en dit willen we zo houden. Er is geen strakke hiërarchie, we vertrekken vanuit een houding van gelijkwaardigheid. We willen met iedereen samenwerken op basis van vertrouwen.  Er is ruimte voor humor en ambiance. Daarnaast geloven we in de kracht van enthousiasme en maken mensen graag warm voor wat we doen. We zoeken dat aanstekelijk sfeertje.  Neem gerust een kijkje op onze website!

Waarom is Levedale de ideale plek om op kamp te gaan?
Een kamp op onze voorziening geeft dat tikkeltje meer, het grensverleggende voor ieder van ons en voor jou… dat avontuurlijke. Vrienden maken en plezier boven alles! Samen eten, samen activiteiten beleven en dat in een authentieke ‘villa’ gelegen in een bosrijke omgeving met vijver. Daarnaast hebben we een tuin, een petanquebaan en een grote binnenkoer. Het kampprogramma maken we samen en kan gaan van buitenspelen tot Bingo. Kortom, dit is echt kamperen, een aparte sfeer zal er zeker heersen! Het logement bestaat uit een tent of caravan in onze grote tuin maar er is comfort (douches, wc,..) in de voorziening. Bij echt slecht weer proef je het kamperen binnen onze muren.

Bekijk hier het filmpje van ons eerste Joka-kamp!

20245370_1386046648175248_408660870488328752_n

overzicht per sector | overzicht per datum