overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven

WZC Avondrust in Varsenare

Avondrust heeft een thuisvervangende opdracht als woonzorgcentrum voor mensen waarbij het zelfstandig wonen niet meer mogelijk is.We bieden een woonomgeving aan waarin zij zich thuis voelen en waarbinnen zij zichzelf mogen zijn. In onze werking creëren we ruimte voor zowel autonomie als voor ontmoetingskansen waar ouderen, die nood hebben aan zorgondersteuning, op een kwaliteitsvolle manier kunnen wonen en leven. Relaties geven aan het leven van onze bewoners kleur en warmte.

Daarom wil Avondrust een open huis zijn voor de familie en vrienden van onze bewoners. Het personeel staat samen met een mooie groep vrijwilligers klaar voor onze bewoners, om hen in een familiale sfeer en met een warm hart te benaderen.

Adres
De Manlaan 50 C, 8490 Varsenare

Website
www.avondrust.be

Doelgroep
Er zijn 4 wooneenheden waarvan er één speciaal voorzien is voor mobiele ouderen die lijden aan dementie. Deze wooneenheid is zo gebouwd en ingericht dat de bewoners in twee leefgroepen wonen.

Accommodatie
De kampers verblijven in een alleenstaand huisje op 50 meter loopafstand van de voorziening. Avondrust is gelegen in een park met een prachtige groene wandelingomgeving.

Hoe ziet het kampprogramma eruit?
De voormiddagen staan in teken van een kamerbezoek op een wooneenheid. ’s Namiddags worden er activiteiten gegeven die afdeling overschrijdend zijn. De kampers zijn vrij welke activiteiten ze op hun programma zetten, dit gebeurt wel in samenspraak met de animatie verantwoordelijke.

varsenare-zondag

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Telefoon

Gsm

Studies of beroep

Ik leerde Joka kennen via

Sociale stage?
JaNeen

Zo ja, vanuit welke school?

Ik ga graag mee op Jokakamp omdat

Ik ga voor de eerste keer mee op kamp
JaNeen

Ik ben nieuw, dus kom naar de vorming op

Naam en gsm-nummer van contactpersoon in geval van nood tijdens het kamp?*

Naam en telefoonnummer van jouw huisarts?*

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?... Deze info is belangrijk!)

Ik ben vegetarisch
JaNeen

Andere opmerkingen

(lees ze hier)

captcha

 

overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven