overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven

WZC Hof Van Egmont in Mechelen

Hof van Egmont richt voornamelijk tot de oudere zorgbehoevende Mechelaars. Het is gelegen vlakbij het station aan het begin van de lange winkelstraat die loopt tot in het centrum.

Adres
Hendrik Speecqvest 5, 2800 Mechelen

Website
www.hofvanegmont.be 

Wie voelt het al kriebelen om in WZC Hof van Egmont een Joka Minikamp mee te beleven? Een woonzorgcentrum waar onze ouderen centraal staan en jij samen met hen een fijn weekend beleefd? We willen het co-creatief aanpakken zodat er magie ontstaat tussen de jongeren en ouderen die samen van elkaar bijleren en nieuwe ervaringen delen!

We helpen jullie op weg met  leuke, verrassende, hartverwarmende activiteiten waar iedereen zich in kan vinden. Zo kan je met enkele bewoners naar de ‘Dijle avond’ gaan waar je elkaar leert kennen met een drankje en een streepje muziek en waar het zeker niet uitgesloten is om te dansen😉. Of misschien een blinddate waar je de bewoners intenser kan leren kennen door 1 op 1 in gesprek te gaan. Wellicht hebben jullie zelf ook nog tal van leuke ideeën die we kunnen mogelijk maken.

Ons woonzorgcentrum bevindt zich op wandelafstand van het station en het stadscentrum van Mechelen. ’s Avonds kunnen jullie dus gerust een terrasje doen in de stad. Het kinelokaal wordt omgetoverd tot een grote slaapkamer en aan de overkant bevinden zich de toiletten. De douches zijn vlakbij zodat jullie proper aan de dag kunnen beginnen 😊.

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Telefoon

Gsm

Studies of beroep

Ik leerde Joka kennen via

Sociale stage?
JaNeen

Zo ja, vanuit welke school?

Ik ga graag mee op Jokakamp omdat

Ik ga voor de eerste keer mee op kamp
JaNeen

Ik ben nieuw, dus kom naar de vorming op

Naam en gsm-nummer van contactpersoon in geval van nood tijdens het kamp?*

Naam en telefoonnummer van jouw huisarts?*

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?... Deze info is belangrijk!)

Ik ben vegetarisch
JaNeen

Andere opmerkingen

(lees ze hier)

captcha

overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven