overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven

WZC Sint Jozef in Oostkamp

Het woonzorgcentrum Sint Jozef biedt 126 permanente woongelegenheden en 7 kamers kortverblijf, verspreid over 4 afdelingen. Daarnaast is er ook een dagverzorgingscentrum en zijn er assistentiewoningen.

Adres
Sint-Jozefsdreef 5, 8020 Oostkamp

Website
www.wzcstjozef.be

Doelgroep
De vrijwilligers zullen vooral werken met hulpbehoevende ouderen.

Accommodatie
Vrijwilligers slapen in de annex (ruimte naast cafetaria) Het woonzorgcentrum zorgt voor matrassen en voorziet in alle maaltijden en versnaperingen. De vrijwilligers brengen een slaapzak/kussen en kussensloop mee.

Hoe ziet het kampprogramma eruit?
De vrijwilligers zullen meehelpen bij de activiteiten die de voorziening georganiseerd heeft. Ze krijgen ruimte om creatieve ideeën toe te voegen bij de uitwerking ervan. De vrijwilligers helpen mee om een thema uit te werken, dit in overleg met het activiteitenteam. Mogelijk thema: De Rode Duivels gaan naar Brazilië.

“Jokakampers of vrijwilligers zijn een grote meerwaarde. Hun aanwezigheid is een grote hulp om een thema uit te werken. Hun helpende handen steunen de bewoners om eens extra naar buiten te gaan, om de bewoners tijdens deze week te verwennen,…”

gaston 2

Een zangnamiddag in het woonzorgcentrum is steeds een hoogtepunt voor de bewoners. En zeker met de extra inbreng van de Joka-jongeren!

overzicht per sector | overzicht per datum | inschrijven