Gruwelijke moord op locatie Jokaweekend

Brugge – De inwoners van Brugge werden afgelopen zaterdag opgeschrikt door een gruwelijke moord. Dit verschrikkelijk tafereel vond plaats in het kasteel “de Karmel” te Sint-Andries Brugge. Hier ging net binnenkort het jokaweekend door. Van de dader ontbreekt elk spoor.

Het was Maria Jansens (83) die het slachtoffer vond. Ze is nog steeds in shock: “Ik wandel elke zaterdag stipt om 11u met Fifi, das mijne hond, langs het kasteel. Ineens begon mijne Fifi zo hard te blaffen, en dat doet hij normaal nooit!” aldus de snikkende bejaarde vrouw. “Ik ging kijken naar het raam van het kasteel en zag het slachtoffer liggen. Alé zeg wie doet nu zo iets hé! Ik kan er nog steeds niet van slapen en Fifi ook niet! “

Vermoedelijk gaat het om een afrekening in het drugsmilieu. Daarom heeft de politie de hulp ingeroepen van verschillende maffiagroepen afkomstig uit het joka-milieu omdat zij hierover meer kennis hebben.

Daarom deze oproep van de burgemeester: “Ik roep alle joka-maffialeden op om dit onderzoek te leiden in de Karmel van vrijdag 28 februari tot zondag 2 maart 2014. We spreken af dat alle troepen stipt om 20u aan de voorkant van het station in Brugge (aan de hoofdingang) verzamelen. Dan gaan we samen op onderzoek.” Het spetterende jokaweekend zal rond 15u afgelopen zijn.

“De ongeruste inwoners van Brugge bedanken jullie al op voorhand!” aldus de burgemeester.

>> Klik hier voor meer info over de activiteiten, workshops en vormingen op weekend.