Links

VRIJWILLIGERSWERK IN DE ZORGSECTOR

 • www.presentweb.be
  Present vzw organiseert en ondersteunt het vrijwilligerswerk in de zorgsector, in woonzorgcentra, algemene en psychiatrische ziekenhuizen en voorzieningen voor mensen met een beperking.

WERKEN IN DE ZORGSECTOR

 • www.ikgaervoor.be
  Promotiewebsite rond knelpuntberoepen in de Zorg en Welzijnssector. Op deze website vind je getuigenissen en filmpjes over werken in de zorg. Je kan er ook inleefmomenten aanvragen.
 • www.werkmetmensen.be
  Een studiekeuze maken is een moeilijke opgave. Er zijn immers ontelbaar veel beroepen en organisaties waar je kan werken. Vind daar je weg maar eens in! Deze site wil daarom jongeren tussen 14 en 18 jaar wegwijs maken in de sociale sector.
 • www.h-team.be
  Op deze website vind je informatie over de zorgopleidingen in Brussel, over de verschillende zorgberoepen en over studeren in Brussel. Daarnaast vind je informatie over het H-team: dit is een team dat bestaat uit enthousiaste zorgverleners. Zij komen naar je klas (in de derde graad ASO/TSO/BSO in Brussel en de Rand) en vertellen over de passie voor hun beroep. Hoe je hen kan uitnodigen, vind je op de site terug.