Slotdag 2013: Joka wordt grootgrondbezitter in Bokrijk

Op zaterdag 28 september vond de slotdag plaats, een nationale activiteit waar alle Jokavrijwilligers die het voorbije jaar op kamp gingen met Joka samenkomen om ervaringen te delen. De slotdag vond plaats in het domein van Bokrijk en werd een geslaagd ontmoetingsmoment.

bokrijkJokavrijwilligers uit alle hoeken van Vlaanderen kwamen op 28 september samen in het domein van Bokrijk voor de nationale slotdag van Joka, een ontmoetingsmoment voor alle vrijwilligers die het voorbije jaar op kamp gingen met Joka.

De Jokaploeg van de provincie Limburg, die de spelnamiddag organiseerde, wachtte ons op aan het treinstation en leidde ons de weg naar het domein. Door middel van opdrachten en vragen konden de vrijwilligers geld verdienen waarna ze de mogelijkheid kregen om een huisje in Bokrijk te kopen.

Naast de strijd om grootgrondbezitter te worden, maakten we tijd om elkaar beter te leren kennen en ervaringen over voorbije jokakampen te delen. De slotdag werd ook dit jaar een geslaagd ontmoetingsmoment voor alle kampers die in 2013 op kamp gingen met Joka.

>> Klik hier om te foto’s van de slotdag te bekijken