Themadag voor ploegleden

Op 18 april zijn de ploegleden van Joka samen gekomen in Gent voor de tweede themadag van dit werkjaar! Op een themadag staan we stil bij de werking van Joka en werken we aan een gevarieerd Joka-jaar vol leuke activiteiten en vormingen!

We hadden op onze themadag ook bezoek van Sofie en Lizy. Deze toffe dames zitten in een rolstoel en vertelden heel open aan de ploegleden hoe ze hier in het dagelijkse leven mee omgaan. Dankzij hun getuigenissen, kunnen we ons een nu beter verplaatsen in de leefwereld van mensen met een fysieke beperking. Dat nemen we dus zeker mee naar de Joka-kampen!

Hoewel we nog uren konden luisteren naar Sofie en Lizy, moest er ook nog gewerkt worden. We brainstormden over de Jokawerking en er kwamen heel wat interessante punten naar boven die we meenemen naar de toekomst om het allemaal nóg beter te laten verlopen!

Afsluiten doen we bij Joka altijd in stijl! De ploeg van West-Vlaanderen had een ontspannende activiteit voorzien met veel muziek en grappige opdrachten! Een muziekpakket is dan ook een superleuke activiteit om te doen met bewoners op een Joka-kamp! Plezier verzekerd! De themadag was dus meer dan geslaagd!