Ontspannend vormingsweekend voor iedereen

Heb je al tien Joka-kampen achter de rug of ben je net nieuw en benieuwd naar wat Joka precies doet? Iedereen is van welkom op het Jokaweekend in Lokeren van 1 tot 3 maart 2019We starten vrijdag om 20u aan het domein Hoogland. Eindigen doen we zondag op dezelfde plek rond 14u.

Tijdens dit weekend leer je samen met andere enthousiastelingen heel wat bij over jezelf en de zorgsector. Dit aan de hand van interactieve vormingen op maat van jongeren. Tussendoor is er natuurlijk ook ruimte voor plezier en gezelligheid! Kortom: een weekend dat je niet wil missen! Benieuwd hoe het er aan toegaat op een Jokaweekend? Bekijk dan hier de foto’s van vorig jaar.

Je bent ingeschreven als je onderstaand formulier invult én 45 euro overschrijft naar Joka op het rekeningnummer BE49 799 5500551 71 met de mededeling “Jokaweekend + jouw naam”.

Let op: Lees goed onderstaande tekstjes over de vormingen waaruit je moet kiezen.

  • (Con)tact

Wat ik voel en denk lijkt zo vanzelfsprekend. Tijdens het uiten hiervan ontstaan er soms misverstanden. De uitdaging blijft om duidelijk te maken waar het werkelijk om gaat. Met een gezonde dosis creativiteit wordt aan de slag gegaan om inzicht te krijgen in onze eigen valkuilen. Tactvol communiceren is niet altijd gemakkelijk, verbinding zoeken is de boodschap! In deze vorming krijg je enkele hulpmiddeltjes mee om deze uitdagingen aan te gaan.

  • OF W.N.

Hoe waardeer jij jezelf? En anderen? Samen met Wickie en Nando gaan we op zoek naar wat we zelf belangrijk vinden en wat anderen belangrijk vinden. Dit neem je als vrijwilliger steeds mee. Heb je zin in dit avontuur waarin respect centraal staat? Volg Wickie en Nando dan, landrotten.

  • Sensory Story Telling

Verhalen schrijven voor en verhalen vertellen aan mensen binnen de doelgroepen van Joka… Een uitdaging, denk je? Geen probleem aan de hand van sensory storytelling. Alle zintuigen worden aangesproken tijdens het vertellen van het verhaal. Zowel de inhoud, de vorm en de presentatie worden aangepast aan de doelgroep. Tijdens deze vorming dompelen we ons onder in het verhalenbad.

  • OF Humor in de zorg

Lachen is gezond! Humor vormt een sterke strategie voor een kwalitatieve leefomgeving. Zich kunnen ontspannen, het inbouwen van plezierige momenten en het kunnen genieten van leuke voorvallen maakt het zorgen en het leven in zorg draaglijker. Daarom bekijken we enkele facetten van humor en gaan we er mee er aan de slag. Hihihi hahaha, tot dan!

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Gsm

Ik ben:

Kies de vorming waarvoor je je wenst in te schrijven:

Kies een vorming waarvoor je je wenst in te schrijven:

Ik leerde het Jokaweekend kennen via

Ik ben vegetarisch

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?) Deze info is belangrijk!

We vinden het super dat je mee komt en kijken er al naar uit! Misschien heb je nog vrienden die graag deelnemen? Joka-ervaring is niet verplicht, dus nodig iedereen maar uit! Vergeet geen 45 euro over te schrijven om je inschrijving te voltooien!

captcha