Ontspannend vormingsweekend voor iedereen

Heb je al tien Joka-kampen achter de rug of ben je net nieuw en benieuwd naar wat Joka precies doet? Iedereen is van welkom op het Jokaweekend in Leuven van 16 tot 18 februari 2018! We starten vrijdag om 20u aan het kasteel van Koning Kevin (Kapellekensweg 2, 3010 Leuven). Eindigen doen we zondag op dezelfde plek rond 14u.

Tijdens dit weekend leer je samen met andere enthousiastelingen heel wat bij over jezelf en de zorgsector. Dit aan de hand van interactieve vormingen op maat van jongeren. Tussendoor is er natuurlijk ook ruimte voor plezier en gezelligheid! Kortom: een weekend dat je niet wil missen! Benieuwd hoe het er aan toegaat op een Jokaweekend? Bekijk dan hier de foto’s van vorig jaar.

Je bent ingeschreven als je onderstaand formulier invult én 45 euro overschrijft naar Joka op het rekeningnummer BE49 799 5500551 71 met de mededeling “Jokaweekend + jouw naam”.

Let op: Lees goed onderstaande tekstjes over de vormingen waaruit je moet kiezen.

Zelfreflectie: Zelfreflectie en zelfsturing zijn belangrijk. Ook in jouw vrijwilligerswerk wil je steeds groeien. Maar hoe moet je daar in godsnaam aan beginnen? Via creatieve manieren reiken we heel wat tools aan hoe je daar kan over nadenken en dat kan omzetten in actie. 

Of weg-wijs: Ontdek het beste van jezelf én haal het beste in iemand anders naar boven door je creatieve IK te activeren. Wijs de weg voor jezelf en ondersteun anderen is de kern van deze vorming. Word weg-wijs in je eigen talenten!

Zintuigen: Barst jij van de creativiteit en bedenk je graag activiteiten? Tijdens deze workshop vertrekken we vanuit de zintuigen en leren we hoe de prikkelverwerking in elkaar zit. Nadien steken we zelf de handen uit de mouwen en gaan we aan de slag zodat je het zelf kan ervaren en later kan toepassen bij elke doelgroep!

Of beeld: Ben je graag creatief bezig met beeld? Houd je van kort en krachtig? Ben je niet weg te slaan van Youtube, Snapchat, vlogs…? Heb je zin in een actieve voormiddag, gericht op praktijk? Niet bang om het heft in eigen handen te nemen en zelf iets ineen te boksen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Zet je maar schrap, want met deze woorden gaan we zaterdagvoormiddag aan de slag!

Zet je maar schrap, want met deze woorden gaan we zaterdagvoormiddag aan de slag!

Voornaam*

Naam*

Straat en nummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Geslacht
ManVrouw

Uw email*

Gsm

Ik ben:

Kies de vorming waarvoor je je wenst in te schrijven:

Kies een vorming waarvoor je je wenst in te schrijven:

Ik leerde het Jokaweekend kennen via

Ik ben vegetarisch

Medische opmerkingen (Ben je aan iets allergisch? Neem je medicatie? Val je snel flauw? Last van slaapwandelen?) Deze info is belangrijk!

We vinden het super dat je mee komt en kijken er al naar uit! Misschien heb je nog vrienden die graag deelnemen? Joka-ervaring is niet verplicht, dus nodig iedereen maar uit! Vergeet geen 45 euro over te schrijven om je inschrijving te voltooien!

captcha